Kyllinggryte (ca 45 min)
I dag ble det kyllinggryte med ris. Rask og god mat. Perfekt til fredagskos :-)
Denne finnes i forskjellige varianter, men dette er min versjon.
Kyllinggryte
4 stk kyllingfilet skjæres i 3 eller 4
Brunes i i smør.
1 løk skjæres i 2 og i skiver,
4 fedd hvitløk hakkes og stekes sammen med kyllingen til den er blank.
Ha i 1,5ts tørket koriander
1/2ts curry
Jeg bruker hot madras curry powder.
Ha i 2 ss tomatpurré rør rund og stek i et par min
Ha i 1 boks hermetisk hakket tomat
1 boks kokosmelk
1/2 stor rød chili (uten frø, etter hvor sterk du ønsker/tåler)
1 hakket paprika
2 klyper maldonsalt (etter smak)
Småkok i til du har kokt ris til.
Ca 20-30min.
Server gjerne med lune nanbrød og
Tzatziki.
Håper det frister. Raskt og godt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar